1. Campings Belgie
  2. Ardennen

Onze tips:

  1. Bij Interreservation eenvoudig online een camping boeken.
  2. Boek hier campings in België.
  3. Nog kampeeruitrusting nodig? Ga naar Kampeertotaal.nl
  4. Top campings in België
  5. Boek aantrekkelijk geprijsde en verzorgde campings bij Allcamps.nl.

Ardennen

De Ardennen is een gebergte met een totaal oppervlakte van zo'n 7000 vierkante kilometer. U vindt hier prachtige rivieren, mooie bossen, lieflijke valleien en pittoreske dorpjes. In de Ardennen kunt u daarom heerlijk wandelen en mountainbiken. De wandel- en fietsroutes zijn goed onderhouden en aangegeven. Maar er is meer te doen in de Ardennen.

In de Grotten van Han en de Grot van Remouchamps kunt u de pracht en praal onder onze aardkorst bezichtigen. In de Ardennen zijn enkele beroemde brouwerijen zoals die van de speciaalbieren Achouffe en Chimay. Nadorst is te lessen bij de bronnen van Spa. De vele restaurants in de Ardennen bieden goede Belgische gastronomie in combinatie met een gastvrije bediening.

Er zijn ook vele leuke stadjes in de Ardennen, zoals Bastogne. Snelheidsduivels halen hun hart op Circuitpark Spa Francorchamps. Avontuurlijke sporters gaan kanoën op de Ourthe of de Amblève. Voor rotsklimmers is Freyr een bekende naam.

Midden in de bossen vlak bij Spa ligt camping Polleur. Deze gezellige familiecamping rekent o.a. zwembaden en een visvijver tot de beschikbare faciliteiten.

Camping Tro Do Way in Bertogne is een camping voor de echter campeerder en beschikt over alle faciliteiten die je in een camping zoekt.

In Forrières ligt de camping genaamd Relax. Deze camping doet zijn naam eer aan en in de directe omgeving zijn vele bezienswaardigheden te vinden.

In de prachtige Ourthevallei ligt camping Les Murets. Rust is het devies op deze camping met ruime plaatsen en goede faciliteiten.